Digi
Digi International Inc. je formirana 1985.godine kao korporacija sa sjedištem u Minnesoti (SAD), a reorganizaciju je doživjela 1989. godine kao Delaware korporacija. Zajedničim dionicama se trguje na NASDAQ globalnom tržištu pod simbolom DGII. Globalno sjedište korporacije se nalazi u gradu Minnetonka (Minnesota, SAD), dok su im regionalne prodajne lokacije širom Sjeverne Amerike, Europe i Azije. Digi-jeve inžinjerske lokacije se nalaze na lokacijama u Sjevernoj Americi, Europi i Indiji.

Digi International je lider u komercijalnim mrežnim proizvodima kao i inovator u wireless machine-to-machine (M2M) mrežnim proizvodima. Njihovi ugrađeni i neugrađeni proizvodi se predstavljaju pod imenom Digi® i Rabbit® brendovi. Digi je prva kompanija u svijetu u oblasti razvoja i proizvodnje hardvera i softvera za server bazirani remote access, fax, routing, modem pooling i WEB aplikacije. Pored ovog Digi International u svom programu obuhvata analogne modeme, ISDN, X.25, FrameRelay i T1/E1 konekcije.
Svoje proizvode Digi International prodaje kroz raširene kanale distributera, sistem integratora i resellera. Digi International je uspostavio partnerstva sa vodećim kompanijama u IT oblasti kao sto su Citrix System, Compaq, HP, IBM, Intel, Lotus, Microsoft, Motorola, Novell SCO i SUN.

Kompanija TeleNet d.o.o. je autorizirani distributer Digi® opreme.
Partner Logo