DNS, DHCP & IPAM
EfficientIP
SOLIDServer™ - SOLIDServer™ serija uređaja se sastoji od visoko skalabilnih, sigurnih i robusnih virtualnih i hardverskih uređaja za kritične IPAM, DNS, DHCP, NTP i TFTP servise koji omogućuju agilnu, pouzdanu i sigurnu mrežnu infrastrukturu. SOLIDserver je temelj DDI (tj. DNS, DHCP i IPAM) projekta za datacentre, internet DNS, LAN infrastrukture, cloud computing i bilo koju IT organizaciju koja se mora nositi sa izazovima dinamične infrastrukture.

Efikasno DDI rješenja pojednostavljuje i automatizuje upravljanje odnosima između DNS-a, DHCP-a i IPAM-a. EfficientIP DDI uređaji inteligentno upravljaju sa IPv4 i IPv6 adresama i VLAN-ovima u multi-vendor DNS i DHCP okruženjima (Microsoft®, ISC Bind DNS i DHCP). SOLIDserver™ DDI uređaji daju globalni uvid i kontrolu čitave mreže. SmartArchitecture™ funkcionalnost omogućuje jednostavnu instalaciju sigurnoih i robusnih DNS i DHCP arhitektura.

Koristeći policy-driven pristup EfficientIP pojednostavljuje delegaciju zadataka koristeći template-e, workflow-ove i jednostavan interface. "One-click" tehnologija za ažuriranje i upravljanje verzijama omogućuje niže administrativne troškove. SOLIDserver™ operativni sistem je pouzdan, upravljiv, skalabilan i siguran. Uključuje sve neophodne komponente i funcionalnosti kako bi pojednostavio instalaciju i upravljanje i time smanjio operativne troškove:

• Ugrađena baza podatake koja ne zahtjeva nikakvu adminstraciju dizajnirana da spriječi greške i gubitak podataka
• Hardened operativni sistem
• Ugrađeni stateful firewall
• Mrežni servisi: DNS, DHCP, NTP i TFTP
• Centralizovan IPAM sa ugrađenim funkcionalnostima koji omogućuje registraciju, provizioniranje, planiranje i upravljanje punim ciklusom IPv4/IPv6 adresiranja i naming servisa
• Multi-vendor DNS & DHCP menadžment
• Monitorisanje sistema i upravljanje log-ovima  

            Slika Proizvoda 1             Slika Proizvoda 2             Slika Proizvoda 3             Datasheet


Proizvodi

Partner Logo Juniper Networks Extreme Networks Mitel GarrettCom OneAccess Zhone HP Digi Barracuda DLink CalAmp