Routing

TeleNet d.o.o. nudi routing rješenja za mala, srednja i velika preduzeća sa različitim platformama svjetskih poznatih firmi Juniper Networks i OneAccess. Zavisno od okruženja, kapaciteta, modularnosti tu je širok dijapazon uređaja pomenutih proizvođača. Naša routing rješenja pokrivaju oblasti kao što su povezivanje udaljenih poslovnica, multiservisnih edge platformi kao i backbone infrastrukture telecom operatora.

TeleNet d.o.o. ima izvrsne certificirane stručnjake i dugogodišnje iskustvo u implementaciji složenih i inovativnih projekata. Također TeleNet d.o.o. je pouzdan partner za implementaciju raznih rješenja različite složenosti sa najsavremenijim tehnologijama vodećih proizvođača Juniper Networks i OneAccess. Ukratko, naša rješenja i usluge za routing rješenja su:

• Analiza, planiranje, dizajn i predlaganje idejnog rješenja
• Nabavka i implementacija opreme
• Testiranje, finalizacija i puštanje u rad
• Preventivno održavanje komunikacijskog sistema
• Stručna tehnička podrška
• Usluge podrške 24x7

Naša profesionalna rješenja uključuju JuniperNetworks serije routera (ACX series, MX series i CTP series kao i OneAccess proizvode bilo da se radi o Multi-Servisnim Access routerima, Mobile Access routerima ili Multi Service Data & Voice routerima.

Korištenjem routing rješenja koje nudimo, poslovni zahtjevi nisu više diktirani od strane mrežnih resursa. Upotrebom savremenih platformi izrađujemo kvalitetna rješenja koja olakšavaju i poboljšavaju poslovanje. Sa detaljnijim opisom postojećeg stanja vaše mreže naš tehnički sektor je u stanju predložiti tehnička rješenja koja bi zadovoljila vaše potrebe. Uz implementaciju i stručnu podršku dobijate potpuno rješenje.
 

Slika rješenja 1

Slika rješenja 2

Slika rješenja 3
Partner Logo