Zhone Technologies
Bandwidth mijenja sve!

Slogan „Bandwidth mijenja sve!“ je za Zhone više nego izraz. To je fokus, osnovno vjerovanje i filozofija u razvijanju carrier-grade broadband rješenja gdje bandwidth nikada nije ograničavajući faktor. Fokus Zhone-a je transformacija i unapređenje konektivnosti osiguravajaći temelje za napredne komunikacije i poboljšavajući cjelokupno komunikaciono iskustvo za klijente i njihove pretplatnike.

IP Zhone pomaže klijentima da izgrade mrežu budućnosti tako što omogućuje čisto IP, visokih performansi, end-to-end multiservisno, rješenje optimizovano za konstanto rastuće bandwitdh potrebe. Zhone je predan ka izgradnji najbrže i najkvalitetnije IP multiservisne mreže. Zhone je već duže vrijeme pionir na tržištu sa svojim broadband i multiservisnim pristupnim rješenjem.

Zhone je vođa u tehnološkoj inovaciji za globalne implementacije FTTx multiservisnih sistema uključujući MXK, MALC i zNID ONT-ove koji su dizajnirani da ostvare vrhunske performanse i efektivna rješenja za bilo koje bandwidth zahtjeve.

U 2009-oj, Zhone lansira vodeću MXK platformu sa ogromnim throughput-om, switching kapacitetom i gustoćom. MXK je prvi Terabitni pristupni koncentrator i koriste ga stotine klijenata. Jedan MXK sistem može podržati end-to-end Voice, Data, Entertainment, Social Media, Business, Mobile Backhaul i Mobility usluge i time zadovoljiti sve potrebe umreženosti i bandwidtha i omogućiti izgradnju mreže budućnosti. Zhone je predan da zadovolji sve zahtjeve, potrebe i očekivanja klijenata. Zhone cilja da ostvari najveće standarde tako što konstantno poboljšava funkcionalnost, kvalitet i dostavu proizvoda i usluga.

Zhone je ISO 9001:2008 certificiran u proizvodnji i uslugama telekomunikacijske opreme.

Zhone Technologies website
Partner Logo Juniper Networks Extreme Networks Mitel GarrettCom OneAccess Zhone HP Digi Barracuda DLink CalAmp