Barracuda Networks
Osnovana: 2003. godine
Sjedište: Campbell, Kalifornija, SAD
Industrija: Informacijska tehnologija, Cyber Security
Osnivač(i): Dean Drako, Michael Perone, Zach Levow

Proizvodi i usluge:

Barracuda Networks je globalno priznata kompanija koja se fokusira na razvoj inovativnih rješenja za sigurnost mreža i pohranu podataka. Nudi širok spektar proizvoda i usluga, uključujući:

1. Firewalli i VPN rješenja: Barracuda pruža napredna rješenja za zaštitu mrežne infrastrukture i osiguravanje sigurne povezanosti putem virtualnih privatnih mreža (VPN).

2. Anti-spam i Anti-malware alati: Svojim anti-spam i anti-malware rješenjima, Barracuda pomaže organizacijama u zaštiti svoje e-pošte od neželjenih poruka i zlonamjernih programa.

3. Web aplikacijski firewalli (WAF): Barracuda pruža napredne WAF tehnologije koje pomažu u zaštiti web aplikacija od cyber prijetnji i ranjivosti.

4. Backup i pohrana podataka: Njihova rješenja za backup i pohranu podataka omogućuju organizacijama da osiguraju sigurnost i dostupnost svojih podataka.

5. E-mail sigurnosna rješenja: Barracuda nudi napredna sigurnosna rješenja za e-poštu, uključujući zaštitu od phishinga, spama i ostalih prijetnji.

Klijenti i globalna prisutnost:

Barracuda Networks ima širok spektar klijenata diljem svijeta, uključujući male, srednje i velike kompanije, kao i javne institucije. Njihova globalna prisutnost omogućuje im da pružaju podršku klijentima širom različitih tržišta i industrija.

Inovacija i partnerstva:

Barracuda Networks kontinuirano radi na inovacijama kako bi odgovorila na sve složenije cyber prijetnje. Također uspostavlja partnerstva s drugim tehnološkim tvrtkama radi integracije i optimizacije njihovih proizvoda.

Barracuda Networks je prepoznata kao lider u industriji cyber sigurnosti i mrežne infrastrukture. Njihova posvećenost inovacijama, kvaliteti proizvoda i podršci klijentima čine ih pouzdanim partnerom za organizacije diljem svijeta koje teže sigurnosti i stabilnosti svojih mreža i podataka.
Partner Logo