3G/4G Routing
Digi
TransPort WR Familly - Digi TransPort WR porodica celluar router-a nudi mobilno komunikacijsko riješenje sa brzom, zaštićenom wireless konekcijom do udaljenih lokacija kao i do uređaja namjenjenih za primarnu ili backup wireless broadband mrežnu konekciju. Ovi multi funkcionalni celluar router-i se odlikuju robusnim fleksibilnim dizajnom sa opcionalnim integrisanim access point-om (multi SSID), USB-om, serijskim i 4-portnim Ethernet switch-em, kao i sa drugim raznim konfiguracijskim opcijama koje uključuju višestruke serijske portove (async ili sync), GPS, ili I/0 module za telemetriju.

Digi-jev remote management softver omogućava jednostavnu inicijalnu konfiguraciju, kao i održavanje većih instalacija Digi TransPort uređaja na udaljenim lokacijama. Device Cloud opcija je web-bazirani management system za udaljeni pristup i kontrolu Digi router-a i gateway-a. Isto tako, dostupan je i Windows bazirani Digi Remote Manager za jednostavni management i reporting Digi uređaja.

Digi TransPort WR router-i su idealno rješenje za mnoga polja u industriji kao što su transportna, POS, energetska, medicinska, financijska i druge. Fleksibilne opcije napajanja uključuju 11-58 VDC sa cijevastim ili Molex konektorima za direktnu integraciju i primjenu u vozilima.

Neke od glavnih karakteristika Digi TransPort WR serije su:

• Enterprise klasa router-a sa naprednim dinamičkim rutiranjem, VPN-om, firewall-om kao i Wi-Fi opcijama
• High-speed cellular interfejsi: 3G/4G/LTE, Gobi, GSM GPRS/EDGE/HSPA+ i CDMA 1xRTT, EV-DO
• Fleksibilni interfejsi: serijski, GPS, USB, telemetrijski (I/O)
• Robusni modeli za primjenu u transportnom sektoru kao i posebni modeli dizajnirani za primjenu u vozovima.
• Upravljanje Digi TransPort uređajima preko Device Cloud-a  

            Slika Proizvoda 1             Slika Proizvoda 2             Slika Proizvoda 3             Datasheet


Teltonika
RUT - RUT240 je kompaktan i povoljan industrijski LTE ruter sa visokim performansama za mission-critical cellular komunikacije. Posjeduje eksterni SIM slot za lak pristup i LED-ove koji prikazauju jačinu signala. Eksternia antena konektor omogućuje da se antene pozicioniraju na mjesto sa najboljim signalom.

RUT850 je kompaktan LTE Wi-Fi ruter. Podržava 802.11n/b/g WLAN standarde što omogućuje Wi-Fi brzinu do 150 Mbps.

RUT950 je jako pouzdan i siguran LTE ruter. Pored visokih performansi on dolazi opremljen sa dva slot-a za SIM kartice kako bi se obezbjedila redudantnost konektivnosti i eksterne antena konektore.

RUT955 je sigurni LTE ruter sa I/O, GNSS i RS232/RS485 funkcionalnostima za profesionalne aplikacije. Posjeduje dva slot-a za SIM kartice i eksterne antena konektore.  

            Slika Proizvoda 1             Slika Proizvoda 2             Slika Proizvoda 3             Datasheet


Proizvodi

Partner Logo Juniper Networks Extreme Networks Mitel GarrettCom OneAccess Zhone HP Digi Barracuda DLink CalAmp