Prezentacija Barracuda Networks i Extreme Networks Hotel Holiday Sarajevo 07.05.2013
Poštovani,

zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da naša firma TeleNet d.o.o. Sarajevo organizira zajedničku prezentaciju kompanija Barracuda Networks i Extreme Networks. Pozivamo Vas da prisustvujete ovoj prezentaciji koja će se održati u utorak, 07.05.2013.g. u Hotelu Holiday Inn u Sarajevu (Sala Hercegovina), sa početkom u 09:45 sati.

Sigurni smo da će Vama i Vašim saradnicima ova prezentacija biti jako korisna s obzirom da kompanije Barracuda Networks i Extreme Networks spadaju u vodeće svjetske proizvođače u oblasti naprednih mrežnih rješenja sigurnosti i switchinga. U prilogu je dostavljen program prezentacije.

U cilju obavljanja blagovremenih opsežnih priprema, najljepše molimo da nam obavezno (a najkasnije do kraja utorka 30.04.2013.g.) dostavite kraću povratnu informaciju i potvrdite prisustvo predstavnika Vaše firme na prezentaciji.

Takođe, koristimo priliku da napomenemo da će svaki učesnik steći pravo na specijalni popust prilikom eventualne buduće nabavke Barracuda Networks opreme. Učesnici će dobiti odgovarajući vaučer na samoj prezentaciji.

Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se našem susretu!

Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock

Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock

Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock

Pulpit rock Pulpit rock Pulpit rock

Pulpit rock

Ostale vijesti
Slika vijesti

Partner Logo