Prezentacija Barracuda Networks (CloudGen Firewall, WebApplication i Email Security)
Organizatori: TeleNet i Barracuda Networks
Datum: 27.09.2023.
Mjesto: Sarajevo, Hotel Ibis Styles

Prezetacija je bila prilika za naše klijente i partnere da se upoznaju s najnovijim tehnologijama i inovacijama u oblasti mrežne sigurnosti. Fokus prezentacije bio je na raznovrsnim CloudGen Firewall, Web Application Security i Email Security uređajima koje nudi Barracuda Networks. Navedene teme je prezentirao Michal Zalewski koji je senior mrežnji inžinjer u Barracuda-i kao i tehnički trener za napredni cyber-security. Tokom svog izlaganja Michal je pružio dubinski uvid u prednosti korištenja Barracuda-inih sigurnosnih rješenja, ističući njihovu efikasnost u zaštiti mrežne infrastrukture od različitih vrsta prijetnji, kao i njihovu sposobnost prilagodbe različitim poslovnim okruženjima.

Osim toga, prisutni su imali priliku postavljati pitanja i direktno komunicirati s predstavnicima iz Barracuda Networks-a kako bi dobili detaljnije informacije o implementaciji i upotrebi njihovih proizvoda.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na prisustvu i aktivnom učešću. Nadamo se da ste dobili korisne informacije koje će vam pomoći u unapređenju sigurnosti vaše mrežne infrastrukture.

Ostale vijesti
Slika vijesti

Partner Logo