TeleNet d.o.o. Sarajevo je postao distributer kompanije Lantech Communications
Sa zadovoljstvom obavještavamo sve korisnike i partnere da je naša firma TeleNet početkom decembra 2016 godine postigla distributerski ugovor sa kompanijom Lantech Communications za područje Bosne i Hercegovine. U pitanju je jedan od vodećih globalnih proizvođača industrijskih Ethernet i komunikacijskih rješenja koji je prisutan na svjetskom tržištu već više od 25 godina. Lantech Technologies obezbjeđuje širok portfolio inovativnih tehnoloških rješenja koja su primjenjiva za veliki broj različitih mrežnih okruženja industrijske klase. Uspostavljenom saradnjom sa ovim proizvođačem, TeleNet je dodatno proširio skup svojih komunikacijskih rješenja industrijske klase kao jednoj od nabrže rastućih vrsta tehnologija na svjetskom tršižtu.

Sve informacije o proizvodnom programu proizvođača Lantech Communications se mogu pogledati na web stranicama proizvođača: http://lantechcom.eu/cms/

Pozivamo vas da nas kontaktirate. Naša firma TeleNet vam stoji na punom raspolaganju za sve dodatne informacije i odgovorićemo na vaše upite u najkraćem roku.

Ostale vijesti
Slika vijesti

Partner Logo