Mitel
Mitel, kompanija osnovana 1973.godine, je globalni provajder za biznis komunikaciju i kolaborativni softver i servise.

Globalna povezanost je natjerala biznise svih vrsta da razmisle o načinima na koji komuniciraju. Mobilni životni stil, nove tehnologije i ekonomski pritisak su faktori koji su stvorili priliku i izazov za organizacije svih veličina.

Mitel (Nasdaq:MITL) pojednostavljuje kompleksne komunikacije i drži biznise u koraku sa mnogobrojnim promjenama koje se dešavaju. Njihove inovacije olakšavaju komunikaciju i saradnju, uz smanjene troškove, kao i olakšanu implementaciju. Mitel je u partnerstvu sa vodećim kompanijama poput Vmware-a i Research in Motion-a, sve u svrhu integriranja Mitel-ovih rješenja sa njihovim kako bi korisnici u konačnici dobili najbolji mogući proizvod i uslugu.

Mitel-ova „Freedom Architecture“ transformiše industriju, omogućujući fleksibilnost i jednostavnost potrebnu u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju. Kompanija omogućuje moćne alate iskoristive u svrhu napredne komunikacije i saradnje.

Mitel-ova rješenja su savršena rješenja za kompanije svih vrsta. Implementacija njihovih sistema je moguća od kompanija sa sjedištem na jednoj lokaciji, do kompanija koje imaju svoje poslovnice u više zemalja svijeta. Njihova rješenja su dostupna klijentima putem mreže od preko 1,600 reselera i partnera.
Partner Logo Juniper Networks Extreme Networks Mitel GarrettCom OneAccess Zhone HP Digi Barracuda DLink CalAmp